-21%
Harry Potter - Egy Tanév Roxfortban társasjáték
Harry Potter - Egy Tanév Roxfortban társasjátékHarry Potter - Egy Tanév Roxfortban társasjáték

Harry Potter - Egy Tanév Roxfortban társasjáték

Cikkszám: 67918
Normál kiszállítás: december 1 - december 2

Harry Potter - Egy Tanév Roxfortban társasjáték:

Minőség: 1 osztály

Ajánlott: 7 éves kortól

Örömmel értesítünk, hogy felvételt nyertél a Roxfortba, a világ legfantasztikusabb Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolájába.
A gonosz elleni csatákhoz szükséges varázsigék és bájitalok ismeretének magadba szívása lesz tanulmányaid középpontjában. Valamint az az óriási megtiszteltetés ért, hogy résztvevője lehetsz a Házkupa Bajnokságnak.
A győzelemhez versenyezned kell Griffendél, Hollóhát, Hugrabug és Mardekár diákjai ellen, és a lehető legtöbb pontot kell megkaparintanod a Házkupán, illetve küldetést kell teljesítened a Roxfortban és környékén.
Küzdj meg egy-egy párbajon a diákokkal vagy küldetés kártyádon szereplő ellenfeleddel és használd fel Bűbáj és Bájital kártyáidat, hogy a lehető legjobb legyen támadásod és védekezésed.
A küldetésed elvégzéséhez össze kell gyűjtened a megfelelő zsetonokat, és el kell menned egy helyszínre, ahol meg kell küzdened küldetésed ellenségével.
Játszhatsz egyéni vagy csapat stílusban, de akár egyedül is! Búj bele kedvenc hősöd bőrébe: Harry Potter, Hermione, Luna, Neville, Draco, Ginny és Cedric.
A három játékforma lehetővé teszi a legeslegjobb játékélmény kiválasztását a játékosok korától, a rendelkezésetekre álló játékidő hosszától és a kedvenc Harry Potter történetedtől függően.
Átélheted személyesen is a teljes mesét a 30 Küldetés kártya, a Kviddics mérkőzések által, valamint a harmadik játékforma: a „Voldemort Visszatér” segítségével. Hozd vissza Voldemort Nagyurat, ha Halálfalóként játszol vagy pusztítsd el a 7 Horcruxot, ha valamelyik hős szerepébe bújtál.

12 490Ft
9 850Ft
Akció időtartama: 2020.11.01-2020.11.30.
+ -
X