Ingyenes Szállítás 50.000.-Ft Rendelési Érték Felett!

Kérdése van? Hívjon minket! +36709333708

Sylvanian Families - Piros tetős, emeletes, tornyos ház
Sylvanian Families - Piros tetős, emeletes, tornyos ház
45 990 Ft 
39 995 Ft

Sylvanian Families - Piros tetős, emeletes, tornyos ház

Sylvanian Families - Piros tetős, emeletes, tornyos ház:Minőség: 1.osztályAjánlott: 3 éves kortólAz elegáns, piros tetős toronyház készlet egy különleges épület. A készletben található egy étekző asztal a hozzátartozó székekkel és egy Cica nővér figura van, amik tökéletesen illenek a ház belső terének. A piros tetős toronyház három berendezhető szinttel rendelkezik, a tetőtérben fényűző csillárokkal valamint erkéllyel. Sylvanian Families gyűjthető állatfigurák!

Sylvania lakói szépen kidolgozott szerethető állatfigurák, varázslatos házakkal, bútorokkal, járművekkel (pl. autóval) és számos kiegészítővel (pl. ruhákkal). A selymes tapintású játékfigurák családokat alkotnak, melyek közül legnépszerűbb a Sylvanian Families nyuszi család: a fehér nyuszik és a csoki nyuszik egyaránt, de kínálatunkban rengeteg más állatfigurát is megtalálsz. Gyűjtsd össze őket és építsd fel Te is saját városodat!Miért is jó a Sylvanian Families?

A gyerekek garantáltan élvezni fogják, hiszen ezzel kipróbálhatják a szerepjátékokat. Játék közben fejlődhet a kreativitásuk és képzelőerejük is egyaránt, sőt lefoglalja a gyermeket akár több órára is, így a szülők békében csinálhatják dolgaikat, vagy akár lazíthatnak is egyet. A kis gyerkőcöknek, pedig külön élmény egy ilyen játék.Építsd fel saját Sylvanian Families országodat!

A különböző Sylvanian házak, épületek kompatibilisek, összekapcsolhatók egymással, a már meglévő házaid remek kiegészítői lehetnek az újaknak. Számatlan kiegészítő berendezést és családot tudsz vásárolni a házikóidhoz.Univerzális babaház!

A Sylvanian házak olyan babaházak, amelyek a Sylvanian Families családok mellett más játékbabák, játékfigurák számára is tökéletes játék házikók. Külföldön például sokan a hasonló méretű divatbabák, LOL Surprise babák és egyéb márkájú kisméretű plüss játékfigurák számára használják otthonként.


13
Kezdete: 2023.12.07   A készlet erejéig!
Megtakarítás 5 995 Ft
39 995 Ft
45 990 Ft 
Adatok
Cikkszám:
SLV5400