Stresszlabda zacskóban - 82786

-16%
Stresszlabda zacskóban - 82786

Stresszlabda zacskóban

 

Stresszlabda keresése közben találtál ránk? Üdvözlünk! Nézzük meg együtt ezt a különleges, barack formájú stresszlabdát, mely nem csak a figyelmedet ragadja meg, hanem a napodat is felderítheti. Képzeld el, hogy egy nyugtató, puha barackot szorongatsz a kezedben, miközben a mindennapi stressz lassan elillan.

Ez a stresszlabda 8 cm átmérőjű, tökéletes méret, hogy kényelmesen illeszkedjen a tenyeredbe. A labda nem csak a stressz oldásában lesz a segítségedre, de a koncentrációd és a finommotorikus készségeid fejlesztésében is.

Az anyaga puha, mégis tartós, így hosszú távon is megbízható társad lehet a mindennapokban. Legyen szó munkahelyi feszültségről, tanulás közbeni szünetekről vagy csak egy kis levezetésről, ez a barack formájú stresszlabda mindig kéznél lesz.

Ráadásul a designja is különleges: az élethű barack megjelenés nem csak a szemnek, hanem a kéznek is örömöt szerez. És ne feledkezzünk meg a praktikus méretéről sem, ami lehetővé teszi, hogy akár a táskádban is magaddal vihesd, így bármikor kéznél lesz, amikor csak szükséged van rá.

Fedezd fel a nyugalom és a stresszmentes pillanatok új dimenzióját ezzel a barack formájú stresszlabdával, mely tökéletes választás mindazok számára, akik egy kis kikapcsolódásra vágynak a rohanó hétköznapok során.

 

Az ár 1 darabra vonatkozik!

 

A játék több színben megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű. Amennyiben nem jelzi a megrendelés végén található "MEGJEGYZÉS" rovatban, hogy melyik terméket szeretné, utólagos reklamációt nem tudunk elfogadni!

860 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

720 Ft
Kezdete: 2024.04.10   A készlet erejéig!
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Adatok
Adatok
Cikkszám
82786SZ
argep.hu A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.