Stresszfigura, polip, 72382

-16%
ÚJ
Stresszfigura, polip, 72382

Stresszfigura, polip

Fedezze fel ezt az egyedülálló és szórakoztató polipos stresszfigurát, amely tökéletes eszköz a mindennapi stressz levezetésére. Ez a rugalmas, nyomkodható figura ideális választás a feszültség oldására, legyen szó munkahelyi stresszről, tanulási nyomásról vagy csak a mindennapok kihívásairól.

A polip figura különlegessége abban rejlik, hogy számos színben elérhető, így mindenki megtalálhatja a személyes kedvencét. Válasszon a nyugtató zöld, a mély kék, a vidám rózsaszín és a derűs sárga közül! Ezek a változatos színek nemcsak a stresszoldásban segítenek, hanem otthonában vagy munkahelyén is vidám és színes kiegészítőként szolgálnak.

A polipos stresszfigura puha és kellemes tapintású, ugyanakkor rendkívül strapabíró, így hosszú távon is megbízható társa lehet a stresszkezelésben. Kompakt méretének köszönhetően könnyedén hordozható, legyen szó munkába, iskolába vagy utazás közbeni használatról.

Szerezze be ezt a polipos stresszfigurát, és tapasztalja meg, hogy a stressz és feszültség csökkentése lehet szórakoztató és színes élmény.

A figurák mérete: 7 x 7 cm.

Az ár 1 darabra vonatkozik!

A játék több színben megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű. Amennyiben nem jelzi a megrendelés végén található "MEGJEGYZÉS" rovatban, hogy melyik terméket szeretné, utólagos reklamációt nem tudunk elfogadni!

800 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

670 Ft
Kezdete: 2024.04.10   A készlet erejéig!
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Adatok
Adatok
Cikkszám
72382SZ
Termék státusza
ÚJ    
argep.hu A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.