Stresszfigura, malacka, 72381

-16%
ÚJ
Stresszfigura, malacka, 72381

Stresszfigura, malacka

Fedezze fel ezt a kedves és aranyos malacos stresszfigurát, amely tökéletes társ a mindennapi stressz leküzdéséhez. Ez a puha, nyomkodható figura segít ellazulni és oldani a feszültséget a nap folyamán, legyen szó irodai munkáról, tanulásról vagy csak a mindennapi élet stresszeiről.

A malac figura különlegessége, hogy többféle színben is elérhető, így mindenki megtalálhatja a kedvencét. Választható színek között megtalálható a nyugtató zöld, a hűvös kék, a vidám rózsaszín és a derűs sárga. Ezek a színes változatok nemcsak a stresszoldásban segítenek, hanem vidám és színes kiegészítőként is szolgálnak az asztalon vagy munkahelyen.

A malacos stresszfigura nemcsak puha és kellemes tapintású, hanem tartós is, így hosszú távon állja a gyakori használatot. Könnyen kezelhető mérete lehetővé teszi, hogy magával vigye bárhova, legyen szó munkahelyről, iskoláról vagy utazásról.

Szerezze be ezt a malacos stresszfigurát, és hagyja, hogy segítsen a nap folyamán fellépő stressz és feszültség csökkentésében.

A figurák mérete: 6 x 8 cm.

Az ár 1 darabra vonatkozik!

A játék több színben megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű. Amennyiben nem jelzi a megrendelés végén található "MEGJEGYZÉS" rovatban, hogy melyik terméket szeretné, utólagos reklamációt nem tudunk elfogadni!

800 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

670 Ft
Kezdete: 2024.04.10   A készlet erejéig!
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Adatok
Adatok
Cikkszám
72381SZ
Termék státusza
ÚJ    
argep.hu A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.