Stresszfigura - kutya, zacskóban - 82784

-16%
Stresszfigura - kutya, zacskóban - 82784

Stresszfigura - kutya, zacskóban

 

Ez a 11 cm magas kutya formájú stresszfigura tökéletes választás mindazok számára, akik egy kis nyugalmat és stresszoldást keresnek a mindennapok rohanásában. Képzeld el, hogy egy nehéz nap után hazaérsz, és a kezedbe veszed ezt a kedves, puha figurát. Ahogy megszorítod, azonnal érezheted, hogy a feszültség elkezd távozni a testedből.

A figura kialakítása a legapróbb részletekig kidolgozott, hogy tökéletesen illeszkedjen a kézbe, így biztosítva a maximális kényelmet és hatékonyságot a stresszoldásban. A kedves kutyus forma nemcsak funkcionális, hanem esztétikailag is vonzó, tökéletesen illeszkedve otthonod vagy munkahelyed dekorációjához.

A 11 cm-es méret ideális, hiszen elegendően nagy ahhoz, hogy hatékonyan levezesse a stresszt, ugyanakkor kellően kompakt ahhoz, hogy könnyedén magaddal vihesd bárhova. Legyen szó egy irodai fiókról, autó kesztyűtartójáról, vagy akár egy táskáról, ez a stresszfigura mindig kéznél lesz, amikor szükséged van rá.

Szerezd be ezt a különleges stresszfigurát, és tapasztald meg a nyugalom és a kikapcsolódás új dimenzióját!

 

Az ár 1 darabra vonatkozik!

 

A játék több színben megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű. Amennyiben nem jelzi a megrendelés végén található "MEGJEGYZÉS" rovatban, hogy melyik terméket szeretné, utólagos reklamációt nem tudunk elfogadni!

800 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

670 Ft
Kezdete: 2024.04.10   A készlet erejéig!
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Adatok
Adatok
Cikkszám
82784SZ
argep.hu A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.