IQ Gömb logikai játék dobozban - 90596

-17%
IQ Gömb logikai játék dobozban - 90596

IQ Gömb logikai játék dobozban

 

Hé, kis felfedező! Képzeld el, hogy van egy varázsgömböd, ami nem csak szuper színes, de még az agytekervényeidet is megdolgoztatja! Ez nem más, mint a Magic Rainbow Ball IQ gömb, ahol minden pörgés egy új kihívás!

Gondolkoztál már azon, hogy milyen lehet egy szivárványt kézben tartani? Nos, itt a lehetőség! A Magic Rainbow Ball egy igazi színkavalkád. Piros, kék, zöld, sárga, narancs és lila – minden szín megtalálható rajta. De a lényeg nem csak a nézegetésében van, hanem abban is, hogyan tudod a színes golyókat a megfelelő helyre pörgetni. Olyan ez, mint egy kirakós, csak gömb alakú és sokkal mókásabb!

Próbáld ki, mennyire vagy ügyes: forgasd meg a gömböt, és helyezd át a golyókat, hogy minden szín a saját kis otthonába kerüljön vissza. De figyelj, mert ahogy az igazi szivárványok, ez a játék is tele van meglepetésekkel!

A Magic Rainbow Ball nem csak azért szuper, mert játék közben nem fogsz unatkozni, hanem azért is, mert miközben játszol, a gondolk

odási és problémamegoldó képességeid is fejlődnek. Minél többet pörgeted, annál jobban megismered a színeket és annál gyorsabban találod meg a helyes megoldást. Ez a játék olyan, mint egy izgalmas kaland, ahol Te vagy a főhős, és minden egyes sikeres lépéssel közelebb kerülsz a célodhoz.

Ne aggódj, ha elsőre nem megy olyan könnyen! A Magic Rainbow Ball pont azért van, hogy egyre jobban és jobban meg tudd oldani a rejtvényt. A barátaiddal is megmérkőzhetsz, hogy ki tudja gyorsabban rendezni a színeket - így még izgalmasabb a játék!

És ami a legjobb, hogy bárhol játszhatsz vele: otthon a szobádban, utazás közben vagy akár a szünetben az iskolában. Kicsi és kompakt, így a táskádban is elfér, és bármikor előveheted, ha egy kis szórakozásra vágysz.

Gyere és csatlakozz Te is a Magic Rainbow Ball varázslatos világához, ahol a színek és a jókedv sosem fogy el! Indulhat a kaland? Tarts velünk és mutasd meg, milyen ügyes vagy!

 

Méret: 7 cm. 

 

A termék egyen csomagolású. A tulajdonságok eltérhetnek a csomagoláson láthatótól.

1 840 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

1 530 Ft
Kezdete: 2024.04.10   A készlet erejéig!
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Adatok
Adatok
Méret (cm, Átmérő)
7
Cikkszám
90596SZ
argep.hu A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.