Kicsi állatos fémpersely, 32674

-16%
ÚJ
Kicsi állatos fémpersely, 32674

Kicsi állatos fémpersely

Ezek a csodálatos fémpersely nem csak gyönyörűen díszítik a gyerekszobát, hanem segítik a gyerekeket a pénzügyi felelősség megértésében is. A perselyek három lenyűgöző változatban kaphatók: oroszlános, zebrás és vízilovas, mindegyikük egy-egy vadon élő állatot ábrázolva. Ezek a színes és élénk dizájnok garantáltan elnyerik a gyerekek tetszését, miközben játékosan ösztönzik őket a takarékosságra.

Minden persely strapabíró fémből készült, biztosítva a hosszú élettartamot és ellenállva a mindennapi használat során fellépő kopásnak. A vadállatos díszítés nemcsak szemet gyönyörködtető, hanem lehetőséget ad a szülőknek, hogy beszélgetést kezdeményezzenek a gyerekekkel az állatokról és a természet védelméről.

Szerezd be ezt a vadállatos fémperselyt, és tedd még színesebbé és tanulságosabbá a gyermeked szobáját.

A persely mérete: 8 x 12 cm.

Az ár 1 darabra vonatkozik!

A termék több színben, mintázatban, változatban megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű. Amennyiben nem jelzi a megrendelés végén található "MEGJEGYZÉS" rovatban, hogy melyik terméket szeretné, utólagos reklamációt nem fogadhatunk el!

860 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

720 Ft
Kezdete: 2024.04.09   A készlet erejéig!
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Adatok
Adatok
Cikkszám
32674SZ
Termék státusza
ÚJ    
argep.hu A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.